Sievo

Kuten Hitchball 4000 -kilpailun osallistujat, Sievokin aloittin maailmanvalloituksensa Helsingistä, joka on yhä yrityksen monikansallisten toimintojen keskiössä. Sievo on kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, joka palvelee nykyään asiakkaitaan maailmanlaajuisesti ja auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin hankintadataansa, tekemään laadukkaita päätöksiä ja luomaan arvoa yritykselle hankinnasta alkaen.

Sievo tukee Hitchball 4000 -kilpailua, sillä ympäröivään maailmaan tutustuminen on mahtava kokemus! Hitchball 4000 edistää vaihtoehtoista tapaa tutustua tuntemattomiin paikkoihin ja uusiin ihmisiin. Me Sievolla olemme myös sitä mieltä, että Hitchball 4000 kerää yhteen uteliaita ihmisiä, jotka eivät pelkää kokeilla uusia juttuja – juuri sellaisia ihmisiä me arvostamme!

Sievo oli myös 7. sijalla “Great Place to Work” -tutkimuksessa tänä vuonna. Lisäksi meillä rekrytään – ja paljon! Tsekkaa avoimet työpaikat osoitteesta: http://www.sievo.com/career/ !

Kyrönmaan Matkailun Edistämiskeskus

Vuodesta 2014 Kyrönmaan Matkailun Edistämiskeskus on toimittanut matkailun edistämisen lisäksi Kyrö Distilleryn Companyn vierailukeskuksen virkaa. Aivan kuten Hitchball 4000 -liftauskilpailussakin, toiminnassamme on kyse elämyksien tuottamisesta ja ihmisten tuomisesta yhteen. Tarjoamme tarinoiden siivittämänä tislaamokierroksia, lähiruokaillallisia ryhmille sekä tastingia Kyrön tuotteista.
Lähdimme sponsoroimaan Hitchball 4000 -liftauskilpailua sen vuoksi, että haluamme luoda heidän kanssaan jotain uutta ja innostavaa. Kilpailussa on kyse ennakkoluulottomasta asenteesta ja uuden kokemisesta, jota mekin täällä Kyrössä haluamme korostaa. Kilpailun liftarit ovat lämpimän tervetulleita vierailemaan Isossakyrössä, vanhassa Isonkyrön Osuusmeijerissä, jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni juusto.

Enoro

Uskotko, että yhdessä tekeminen on paras tapa saavuttaa tavoitteet? Ja että tulevaisuuden ratkaisut löytyvät uteliaisuuden kautta? Me uskomme. Me enorolaiset työskentelemme innovatiivisten energiayhtiöiden kanssa ja luomme heidän kanssaan tulevaisuuden softaratkaisuja. Teemme yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka uskaltavat tutkia rohkeasti uusia alueita – juuri niin kuin Hitchball 4000 -liftauskilpailun osallistujatkin. Arvostamme osallistujien halua kokeilla uusia asioita ja tehdä henkilökohtaisia valintoja vaihtoehtoisen, ympäristöystävällisen matkustusmuodon puolesta. Etsimme myös jatkuvasti fiksuja tyyppejä, jotka haluavat kehittyä ja janoavat oppia uutta. Ehkä sinullekin löytyy paikka joukostamme? Tsekkaa www.enoro.com/career!

RELEX Solutions

RELEX Solutions tarjoaa kokonaisvaltaisia vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun ratkaisuja asiakkaille ympäri maailmaa. RELEXin perusti kolme Aalto-yliopiston tutkijaa vuonna 2005, mutta olemme nykyisin jopa 300 työntekijän tiivis yhteisö, joka työskentelee alan merkittävimpien haasteiden ratkaisemiseksi.

RELEX on yhdistelmä älykästä liiketoimintaa ja rentoa hauskanpitoa. Innostumme uusista haasteista, mutta pidämme myös hauskaa ratkaistessamme niitä. Tuemme Hitchball 4000 –kilpailua, sillä se edistää RELEXin kulttuurille ominaista uteliaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Puhumattakaan siitä, että etsimme jatkuvasti kulttuuriimme sopivia uusia kykyjä kunnianhimoiseen joukkoomme.

Tsekkaa avoimet työpaikkamme osoitteessa www.relexsolutions.com.

Vaisala

Olemme maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. Teknologiaamme käytetään vaativissa ympäristöissä, kuten sairaaloissa, kansallispuistoissa, lentokentillä tai tuulivoimaloissa ympäri maailmaa – ja kauempanakin! Jopa NASAn Mars-mönkijä Curiosity on varustettu Vaisalan antureilla. Tekemämme työ ja kehittämämme teknologiat vaikuttavat päivittäin miljoonien ihmisten elämään kaikkialla maailmassa. Tuotteidemme ja palveluidemme avulla asiakkaamme pystyvät paremmin ymmärtämään ympäristöään ja vaikuttamaan siihen.

Vaisalan toiminnan peruspilareita on aina ollut uteliaisuus, halu ottaa vastaan haasteita ja luoda uusia innovaatioita. Tästä syystä olemme mukana tukemassa Hitchball 4000 -kilpailua. Lue meistä ja uramahdollisuuksistamme lisää osoitteessa www.vaisala.com/careers!

ABB

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. ABB toivottaa onnea ja menestyksellistä seikkailua kaikille Hitchball 4000 -osallistujille.

Jounin Kauppa

Lapin tunnetuin kyläkauppa on Äkäslompolossa Ylläksen juurella. Lähimmä mukhaan Hitchball neljätonnisheen, koska meistä tämä itea on kohta yhtä hullu kö meän kauppaki. Tämä homma on justhiinsa sitä, mitä mekki halvama tehjä: saaha hyvän mielen ihmisille.